Härliga höst

Idag sov lilleman ända till halv 8 så jag kände mig utvilad när vi stod upp, gav honom mat och myste lite i soffan.
tiden gick så himla fort så när klockan hade hunnit att bli 9 så gav vi oss ut på en morgonpromenad i de underbara vädret. Trotts att det bara va 10 grader ute så var det riktigt skönt, tog oss runt backa, ca halvmilen lång promenad. William somnade jätte gott i vagnen, är så underbart att vara ute och gå, när man väl kommer ut, jobbigt innan man får pallrat sig ifrån soffan däremot.
Förresten älskar jag detta vädret, hösten är verkligen så vacker när den är som finast, fast det är ju bara 30 augusti idag, inte borde det vara höst redan, men 10 grader? ja inte är det då sommar iallafall..

Måste doktumentera litegrann om min väg emot min tänka utlandsresa nästa höst, - 20 kg var det ju tänk, och det har börjat bra måste jag säga, - 3 kg sen jag började för 8 dagar sedan, men då hjälper ju amningen till väldigt mycket. Men kunde aldrig tro att jag skulle komma ner 3 kg så fort, jag äter som vanligt, efter tallriksmodellen men har tagit bort all dricka, som jag tror är den stora boven i dramat, martin är ju läskfanatisker och det är fruktansvärt lätt att haka på där, men nu dricker jag ett glas juice till frukost och sedan bara vatten eller mjölk resten av dagen. Inga sötsaker heller såklart. Detta SKA gå, jag ska utomlands!

Nu vaknar lillkillen och vill ha mat, då gäller det att vara snabb, annars skriker han i högan sky efter mat...

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0