Köp en ängel!

Gokväll!
Nu är vi snart framme vid först advent och jag tänkte ge mig på lite lussebak tillsammans med barnen imorgon.
William älskar att baka så jag tror det blir en mysig fredagsaktivitet.
 
Idag har jag och Tilda varit ute på promenad tillsammans med Gabbi och Filip medans stora barnen var på förskolan. Underbart väder hade vi och tjöta gjorde vi som vanligt.
Igår var vi hemma hos dom så att William och Elise kunde leka en stund och våra små kunde krypa runt bland lesakerna som storasyskonen hade dragit fram. 
 
 
I helgen som va var vi en weekend i göteborg tillsammans med mamma och pappa, mormor och morfar och farmor. Jätte mysigt med shopping, universeum och ett besök på jul på liseberg.
 
När vi kom hem i söndags så började Tilda så smått att krypa framåt. Hon har innan bara dragit och puttat sig utan nån riktig aning om åt vilket håll hon är påväg. Men nu har hon alltså fått in snitsen och det går bättre och bättre för varje dag. Igår slog hon till på att resa sig för första gången också. Mammas lilla tjej. 
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Till sist vill jag bara ge er ett litet tips. Kanske en julklapp att ge bort eller till sig själv. 
En 5årig tjej vid namn Meja som sedan i april kämpar emot cancer, hennes stora sysselsättning vid sjukhusvistelser är att göra änglar. Gå in och beställ vettja!
https://www.facebook.com/mejasanglar
 
 
 

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0