Ullared!

En tripp till Ullared med johanna idag, fick handlat enheldel fint, bl.a. en vinterjacka till Willebus, lite kläder till lille herrn och en kofta till den store herrn i huset. Och så en massa andra smågrejer såklart, som det alltid blir.
Tack Johanna för en alldeles underbar dag, nu väntar vi bara på att lilla Meja ska titta ut!

Willes vinterjacka som inhandlades idag.


Letade efter en fin höst/vinter mössa till William där nere men hittade ingen alls, inte heller några tunnare vantar i hans storlek, därför skickade jag efter både mössa och vantar ifrån Villervalla.se när jag kom hem, en liten present till Meja klickade jag hemma också.

 Fina mössan jag beställde ifrån Villervalla

Igår började Aston att klia sig så himla mycket vid ena örat, idag hade martin sett att det varat väldigt mycket och när jag kom hem var han alldeles klibbig runt där, och han kliar som en liten dåre. Dessutom är han jätte rädd när vi kommer i närheten av såret, kryper ihop och smiter iväg och gnyr hela tiden, ingen ro i kroppen alls.
Något är det som inte stämmer så jag ringde veterinären och vi fick en tid direkt imorrn på morgonen, där rök min sovmorgon och pengarna dom rullar.. Veterinären brukar ju inte bli en billig historia.
Men vad gör man inte för dom "små" liven. Älskade lilla vovven!


Nu ska ja plocka upp lite Ullaredpåsar och sedan lägga mig i soffan,
ikväll är det Efterlyst gott folk, missa inte det på 3an kl 21:00

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0