.

Äntligen sover lilleman, nattningen var som sagt lång och jobbig, mycket tårar.
I vanliga fall är det ju inga problem med nattningen, men i söndags la han sig och när han vaknade på måndagen så var inte pappa hemma och har fortfarande inte kommit hem, kan det vara så att han är rädd att jag också skall vara borta när han vaknar eller är det lite långsökt kanske..?
Han säger ju väldigt mycket "bappa" emellan snyftningarna när han ska sova, han saknar honom säkert.
Iallafall så började nattningen vid 18:45 i williams säng och slutade vid 20 i våran dubbelsäng där vi somnade båda två.
Turligt nog så vaknade jag efter 30 minuter, jag som inte hade ställt klockan tills imorgon eller släckt ner och låst dörrn eller nånting.
Fick han ligga tätt intill mig så var det lite bättre och han somnade efter några minuter.
När vi låg där så kände jag att han började bli lite varm och väldigt rosslig och hostar mycket.
Återstår att se imorgon om det är mer sjukdom på G eller om det kanske bara är all gråt som gjort honom varm och snorig.
Annars idag har vi haft en jätte fin dag efter jobb och dagis. Lämnade vid 6:30 och hämtade lilleman igen vid 15 när ja slutade. Då var det jätte fint och gott väder ute, 12 grader tror jag.
Jag tog snabbt en tallrik med flingor innan vi gav oss ut i solen på lek och sedan en promenad med vovven.
När vi gick in igen så började solen gå ner men vi öppnade altandörrn så William och Aston lekte runt där medans jag plockade upp Ullareds-påsarna.
Underbart att gå hemma och pyssla medans man hör en hund som studsar runt som en tok och en son som kiknar av skratt.
Förresten så tror jag att William har haft väldigt roligt på dagis idag, inte en kvadratcentimeter på ytterkläderna och skorna som inte var täckta av lera. Det var ju bara att ta hem och slänga i tvätten. Lille skitunge!
Grisa får man göra när man är liten, det är ju då lek är som roligast!
Det blir ju väldigt blött och lerigt nu när solen börjar värma och marken tinar upp.
Nu ska ja snart gå in och lägga mig och snussa på sonen min.
Natti!

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0