23/3

Idag har jag och William varit på "kalas" hos min snälla och underbara vän Gabriella, eller "gabbi".
Det var väl egentligen inget kalas, ingen som fyllde iallafall men hon hade bjudit dit lite mammor, somliga med bebisar som busade för fullt och somliga med sina bebisar i magen. Jätte mysigt hade vi och det bjöds på så mycket gott.
När vi kom hem tog vi en promenad med vovven som hade varit ensam i ett par timmar.
Efter det Röjde jag undan här hemma lite och for över med dammsugarn.
Dom hade ju lovat fint väder hela veckan, vem fan har fått de vädret? Inte är det då jag iallafall. Jag som hade tänkt att få bytat sängkläder och hängt ut alla täcken och sånt idag. Efter att vart ute på promenaden var det iallafall ett lätt beslut att skjuta upp det till en annan dag om jag ville ha några täcken kvar. Dom hade helt säkert blåst åt helsike om jag hade hängt ut dom.
Jag fick iallafall satt ut lite vårblommor på trappen så snart så kommer nog den riktiga våren också.
Varmare har det ju varit dom senaste dagarna men blåsten gör ju att det inte är lika roligt att vara ute.


William fick sig ett bad ikväll, det bästa han vet! Han leker och skrattar för fullt så han somnade väldigt gott efter en flaska välling.  


Nu skall vi sätta oss tillrätta i soffan för en tvkväll, först är det Halv åtta hos mig, sedan är det Arga snickarn och sedan är det Efterlyst innan det är dags att krypa till kojs.

Ha en bra kväll!

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0