Trött är förnamnet...

Härliga höst är nog här nu. Det gör inte mig något, vattenpölar gör lilleman lycklig och att se honom lycklig gör mig lycklig, det är väl så det är att vara mamma. 
 
Idag har vi haft en riktigt produktiv dag, härligt trötta är vi nu ikväll. 
William hjälpte sin pappa att plocka in alla leksaker ute, trädgårdsmöblerna åkte in för vinterförvaring, krukor lades in i boden och allt annat småfix som varit framme under sommarn.
Jag och Tilda tog tag i hemmet, Dammade, dammsög, rensade skåp och lådor. Hade framme alla möbler för att torka under och bakom. När killarna var färdiga ute kom dom in och hjälpte oss. Från 9-14 höll vi på. Helt slut men jäklar vad gött det är när det är gjort. 
Eefter det var det matlagning, och sedan var william högt och lågt så vi bestämde oss för att lite utevistelse inte hade skadat. Satte ungarna i varsin vagn, tog på regnskydden och kopplade vovven och tog en 5 kilometare runt backa i regn och blåst. Regnet öste ner precis som alla gula löv. Blött blev det men slutade att regna när vi hade gått en liten stund.
Väl hemma åkte ungarna i badet vilket är typ det bästa dom vet. Martin badade dom medans jag kokade ägg och tog fram kvällsmat.
Nu har vi parkerat oss i soffan, dödströtta men klockan är 19:55 så en liten stund till får vi väl hålla oss vakna.  
 
 
 
Igår var vi på Brandmannatävling, Dom var klara mycket tidigare än vad vi trodde så vi hann bara se en gren men vad gjorde det när Brastad vann! Bra jobbat killar!
 

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0