Måndag

Tjoho! Äntligen en dag utan regn och storm. Imorgon skulle bli ännu finare, det tackar vi för.
Jag längtar så mycket till sommarn nu, den är då inte en dag för tidig iallafall.

Helgen har som vanligt sprungit iväg, jag har jobbat och däremellan slappat och umgåtts med min underbara familj.
Igår var det ju mors dag, min första! Vi var med min sida av släkten på Vann och åt buffé och smällde i oss  diverse godsaker. Hur trevligt som helst!
Sedan när vi var klara där åkte vi en sväng till martins mamma och hennes man. Faster Sylvia var också hemma så William fick busat litegrann.

Efter det åkte vi hem, nattade william och sedan somnade jag som en stock..
Det har varit en intensiv vecka med mycket inplanerat och sedan jobb hela helgen så det var skönt att få sova tidigt.

Idag har jag och Willebus kört farmor Gitta till sjukhuset för hon skulle fotografera sina ögon, allt gick fort och lätt så vi svängde in på blomsteraffären på hemvägen så hon fick köpt lite att plantera och jag fick mig en fin ros att plantera som tack för att jag körde =)
Efter det åkte vi hem, lagade lite mat och sedan for jag och william med mormor upp till grebbestad där vi lovat min bror att hämta deras accesoarer till Studentbalen som är på lördag. Eftersom dom är i turkiet och inte skulle hinna att hämta det.

Har även hunnit plantera rosen, tomatplanta, sallad och lite annat innan det var läggdags för lilleman igen, dagarna går så fort! Martin var på brandmannaövning ikväll så nattningen blev min uppgift.
Men när vi tog på pyjamasen så kom min fina sambo hem och william blev överlycklig över att se pappa så det blev ingen nattning för mig ändå. Tog istället en promenad med vovven och fick med mig mamma påvägen.

Har nu suttit ute på altanen och njutit av vädret. Underbart!
Nej nu får jag ta tag i mig själv och sy klart gardinen som jag börjat med.

Ciao!

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0