Torsdag

Denna vecka har vi haft fullt upp, därav den dåliga uppdateringen!
I Måndags fyllde vår älskade son 1 år, det firade vi med kalas, tårta och massa presenter. Vi är helnöjda med dagen och vill tacka alla som gjorde vår sons första födelsedag minnesvärd.

Fina vännen Tessa kom på kalaset och stannade kvar tills idag eftersom vi skulle gå på Håkan Hellström konsert här i lysekil igår, onsdag! Det gjorde vi med dunder och brak, jag, tessa och Jannice. Magiskt var det! synd bara att Johanna inte kunde följa med, men det tar vi igen en annan dag =) Vi hoppade, dansade och sjöng hela konserten innan vi gick vidare till sjökanten där Scotts spelade, inte min favoritmusik men det var roligt med mycket kända låtar och trevligt folk.

I tisdags åkte jag, mamma, william och tessa till smögen där vi strosade runt, köpte en "present" åt martin som jag visste att han ville ha, nämligen denhär!

Det är likadan morgonrock som karaktären Freddan i solsidan bär i serien. Martin älskar den.



I onsdags åkte samma gäng till stranden där vi tog ett dopp men mest busade med William på stranden.
När vi kom hem åt vi makrill och potatis och sedan hoppade jag in i duschen, gjorde mig i ordning inför en utekväll och sedan satte vi oss på altanen och tog ett glas vin innan vi åkte ut till Lysekil och gick på Håkans konsert. Underbar dag!


Idag har jag kört tessa till bussen eftersom hon skulle åka hem, sedan lekte vi lite här hemma med alla nya leksaker som william fick i present. Sedan var det bara mat och jobb kvar på dagen.

Imorgon åker vi en dagstur till Danmark, det skall bli riktigt kul!

Bilder från veckan kommer upp inom en snar framtid, håll utkik!

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0