Friska igen!

Nu börjar vi krya på oss här hemma, jag fick t.o.m. städat lite här hemma igår och tog två promenader.
Martin har åkt till jobbet idag så allt börjar bli som vanligt igen, inte är jag ledsen för det, riktigt jobbigt att vara sjuk.
Igår fick jag rensat, städat och slängt mycket i byrån vi har i hallen, lade dit mössor, halsdukar, vantar och willes små skor. Vi fick varsin låda med våra grejer, även aston fick en låda med hans koppel, bajspåsar reflexselen m.m. 
Det är ju verkligen höst nu, men jag tycker verkligen om det, speciellt när det är kallt och soligt och löven börjar bli orange-röda och faller. Regnet däremot ger jag oftast inte mycket för, men ibland kan ju även det vara mysigt.

Nu sitter jag och wille framför tvn och har tänt en brasa i kaminen för första gången i höst, tusan vad mysigt det är! Hade glömt hur gott det sprakar och har sig.
Sedan skall vi gå ut och ta en promenad, funderar på om det är dags att lägga honom i åkpåsen på morgonen och kvällen iallafall? vi har runt 0 grader just nu.. 

Nu får jag nog ta med mig wille till skötbordet, det är inte bara braskaminen som det smäller och sprakar om just nu. 


Mammas lille leksing <3
 

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0