Grattis!

Idag säger jag ett stort grattis till min fina vän Johanna som blir 24 år! 
Hon är en underbar människa, en riktig glädjepsridare. 
Gå in på hennes blogg HÄR och läs om hennes liv som sambo med Rikard och deras Meja vettja!
Johanna när vi var i turkiet i höstas.
 
 
 
Mitt lillhjärta "fyller" även han idag, han blir faktiskt 2,5 år idag. 
Dagen till ära har han fått gosa massor med lille Filip. Han tycker verkligen om den lilla bebisen, hoppas det bådar gott inför våran egna bebis som snart väntas. 
Han ville hela tiden sitta brevid Gabbi, frågade om han fick hålla och ville att Filip skulle ligga i hans knä. 
William, Elise och Filip. 
 
 
Nu är jag inne i v.36, var hos BM idag. Allt såg jätte bra ut förut mitt blodtryck som inte är något att skryta med. 90/50 mätte hon trycket till, det har varit lågt hela graviditeten men nu är jag allt som oftast mer eller mindre yr. Hoppas det inte sjunker lägre nu. Sålänge jag inte reser mig för fort eller snurrar runt snabbt så är det hanterbart, det händer att martin får hålla mig under armen och följa med mig till sängen när det snurrar riktigt men annars har jag inte ont av det. Bättre för lågt än för högt tryck iallafall då lågt tryck inte är direkt skadligt. 
Bebis ligger med huvudet neråt men är fortfarande ruckbar, det var william ända fram tills förlossningen så jag har inga större förhoppningar om att h*n skall fixera sig innan förlossningen heller. 
Magen börjar bli riktigt ivägen och oftast på kvällarna känns det som om jag har myror i benen. 
 
 
Så postades inte dehär igår kväll av någon anledning så ja slänger upp de nu!

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0