Utemöbler

Hej på er, nu har väl ändå våren kommit på riktigt. Även om det inte är jätte fint väder just nu så är det väl ändå såpass att man kan plocka bort dom tjockaste vinterplaggen. 
Vi skall ta oss en sväng bort och kika på nya utemöbler på Sitty möbler idag. 
Vi tänkte oss nått sånthär:
 
Det skall stå under taket på altanen och det som stod där förra året skall flytta ut till altandelen som inte är under tak. Dessutom skall jag göra som alla andra och bygga en soffa av lastpallar på terassen som är nere på gräsmattan, den har tidigare bara varit full av ihopplock, ingen ordning alls där utan bara möbler som inte har fått plats på något annat ställe, och i början av sommarn stod barnens pool där eftersom vi inte vill ha de på gräsmattan så att den förstör gräset. Men i slutet på sommarn fick poolen en ny plats där den även skall stå i år och jag skall få ordning på terassen som sagt. Där behövs mycket sittplatsen och även plats för lek eftersom vi är där väldigt mycket. Det ligger ju på gräsmattan och dessutom i lä så det är en perfekt plats när barnen leker i trädgården. 
 
 
 
Annars så har vi haft sjukstuga i flera veckor, William har inte varit på förskolan på 3 veckor. 
Det började med vattkoppor på tilda som faktiskt klarade det riktigt bra trotts endel koppor.
Sedan fick william feber några dagar senare och sedan blev även han helt rödprickig, däremot var det inte mer än 4 st som blev blåsor och det andra försvann efter ett par dagar. Vet inte om det var vattkoppor eller vad det var han hade. När han blev frisk från det så fick han problem med magen och sprang på toa 10-20 gånger per dag i flera dagar. Nu är han iallafall frisk och har påsklov från och med imorgon. just nu tjatar han hål i öronen på oss att vi skall ta fram studsmattan så den åker fram i eftermiddag. 
Lite påskpynt och bakning har vi även hunnit med medans han har varit sjuk. 
 
 
Tilda går mer och mer nu, helst kryper hon men oftare och oftare väljer hon att gå istället. 
 
 
plaska i vattenpölar har hon kommit på en riktigt kul, inte så konstigt när hon har en läromästare av rang!
 
 
Nu ska vi se om vi kan få på barnen ytterkläder så att vi kan gå och kika på utemöbler.. 
 
Tjing!

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0