Morfar 80 år och ännu mer veterinär!

Grattis min älskade morfar på 80års dagen idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Angående Aston så började han natten till igår att kräkas och eftersom dom hade varnat för att tabletterna är så starka så att dom kan få diarre eller kräkningar utav dom så visste vi att vi skulle ringa in till veterinären och meddela det och sluta ge honom den ena sorten som skulle vara den starkaste. 
Sagt och gjort. Vi torkade, tvättade och sanerade nerevåningen eftersom han kräktes hela tiden och inte alltid han ut. När jag skulle gå ut med honom på eftermiddagen så kom det inget annat än massa blod från rumpan. Då ringde jag till veterinären för att fråga om det var normalt och hon bad oss komma in omedelbart. Ringde martin som var påväg hem från göteborg där han läser YKB just nu så han fick stanna vid hogstorp och jag lämnade barnen hos mamma och pappa och vi möttes upp och åkte tillsammans in med aston där dom satte dropp eftersom han var så uttorkad och sa att det är slemhinnorna som gått sönder så dom ville att han skulle ligga kvar över natten. 
En biverkning på den starka tabletten, en ganska ovanlig sådan men varför inte när vi ändå är i farten liksom, pust.. 
Vi begav oss hemåt igen på kvällen och dom skulle ringa efter ronden när veterinären hade varit där vid lunchtid. Vid 12 ringde dom och sa att kräkningarna och blodet har fortsatt och veterinären nu tror att det även blivit magsår och att dom inte släpper hem honom eftersom det har fortsatt och han inte får i sig någon näring när han inte får behålla något. Då blir han snabbt än mer uttorkad och det är ju långt ifrån bra. 
Så där ligger han nu på blå stjärnan med kanyl i tassen och tratt runt halsen och får dropp och diverse andra mediciner mot magsår, illamående och smärtstillande. 
Dom skulle ringa om något blev värre eller direkt efter ronden imorgon, då hoppas jag att vi får hämta hem vårt "lilla" yrväder.
 

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0