-13 ?? Va fasen..

Först och främst vill jag säga grattis till min fina svägerska som tog sitt körkort idag. Hurra!

Nu kan jag berätta om våra dagar här hemma i vårt svensson-liv. Det rullar på som vanligt och vi har dom allra flesta dagar något att hitta på. Dagarna går liksom lite snabbare då.
I helgen tog vi det lugnt, en riktig slapparhelg. Det behövdes verkligen. 
På söndagen åt vi frukost och tände första adventsljus, myspys på hög nivå! Då närmar det sig jul med stormsteg. 
I måndags tog jag vagnen och vovven på promenad på förmiddagen. Svinkallt!!!! Min kära mamma var hos doktorn i söndags och fick reda på hur sjuk hon var. Astman är ju inget vidare i denhär kylan men det var VÄLDIGT mycket värre för någon månad sedan. Doktorn tyckte hon var riktigt dålig i lungorna nu, "tur" att hon inte gick när hon var som sämst, då hade hon nog fasen i mig blivit inlagt... Nu reagerar jag ju inte ens över att hon låter tät.. Jaja.. Blodtrycket är ju inget vidare det heller.. Det var dit jag skulle komma med att berätta att hon hade vart hos läkarn. Blodtrycket skall vi försöka få ner med medicin och promenader. 
Så vi begav oss upp till ICA vid 13 tiden för en andra promenad för dagen. Lika jäkla kallt då.. Hämtade mamma på jobbet och tog oss runt en promenad, när vi kom hem fick jag tvinga fingrarna att lyda mig så jag fick av William overallen. 

Detta väder har ju fortsatt, när jag vaknade imorse stod graderna på -13! Trodde jag skulle kolla vippen.. Det blev då ingen långpromenad med vovven idag. Det klarar inte William. Inte jag heller för den delen.
Istället åkte jag och mamma och William till min älskade mormor och morfar, dom är dom bästa som finns! 
Dom blir så lyckliga när dom får träffa William, ligger på golvet och leker med honom hela tiden. Dock blev dom lite förtvivlade idag när William vaknade och började gråta när han sov middagsluren. Stackarn hade rivit sig rejält över hela näsan, numer ser han ut som en riktig slagskämpe. Han blev så ledsen lille prinsen.

Imorrn ska vi på föräldraträff. Ska bli riktigt roligt att träffa dom andra juli bebisarna.
Så skall vi väga William också, hoppas att han har gått upp mer än sist.


Det är så mysigt nu när det är vinter att läsa böcker tycker jag. Så mysigt att jag och martin beställde en himla massa böcker från nätet idag. Hoppas dom kommer snabbt!
Bl.a. beställde vi denna bok till William i julklapp.

Det är en underbar bok som handlar om kärleken mellan en pappa och hans barn. Rekommenderas verkligen!


Hej där, jag älskar er två, ni är dom bästa som finns. Tänk så gott man kan sova i pappas knä.



Nu skall jag krypa ner i sängen och läsa lite innan jag skall sova.

Natti Natti!


Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0