Utkast: Okt. 29, 2010

Återigen har ett inlägg jag publicerat hamnat i utkast istället för på bloggen. Jag skickar upp det på bloggen nu istället så kanske ni kan förlåta min dåliga uppdatering. Det var ju faktiskt datorns fel =)
Inlägget är iallafall från i fredags.

Ligger i soffan med datorn i knät och bara njuter av lite egentid.
Ikväll är jag sambofri och lilleman snarkar i sin säng. Härligt!
Jag älskar dom båda över allt annat men ibland skadar det inte att få vara helt ensam en stund..
Anledningen till att jag är sambofri är att vi skall ha dop för William på söndag. Därför är martins brorson från norge här över helgen. Dom skulle ut en sväng på stan och se om det fanns något folk ute.
Imorrn skall dom ut på Rockabilly(!?) kväll på Havsbadet, det enda stället där det är folk. Haha! Så är det att bo i småstäder.

Kan berätta att jag är himla glad idag förresten, anledningen är en hemlis, men ja kan säga att det gör mitt hjärta sprudlande glad iallafall.

Igår kom mamma och pappa hem från turkiet. Bruna och fina är dom. Gissa om jag också vill iväg?.. Men det får vänta.

Idag har jag varit på MVC för efterkontroll efter graviditeten. Alla värden var jätte bra och fick även ut journalen från förlossningen. Den skall jag läsa igenom sedan. Sedan åkte jag och William till min äldsta närmaste kompis, även Williams blivande fadder/gudmor, vad man nu säger nu för tiden. Vi tog en promenad och hon följde sedan med mig till församlingshemmet för ett dopsamtal så vi vet vad som händer på söndag.

Imorgon skall vi hämta tårtor, duka och göra iordning i salen vi skall vara i efter dopet. 44 personer blir vi så det kommer gå åt lite porslin.


Satt nyss och tittade på kort från tiden då jag var 15-17 år och tänkte på hur mycket allt har förändrats. Kunde aldrig drömma om att jag några år senare skulle vara sambo, bo i hus och allra minst att jag skulle vara mamma. Det är dock den bästa resa jag någonsin gjort. William är det största och bästa som hänt mig.
Vid den tiden skulle jag varit lite deppad om jag satt själv en fredagkväll och inte hade något att göra. Nu däremot finns det inget bättre än att sitta hemma och bara ha lite fredagsmys med min lilla underbara familj. Som idag då jag är helt ensam en fredagkväll framför tvn är inte heller att förakta.

Bjuder på några bilder från denna tiden!








Nu ska ja sätta på en bra film och kika på. Är ganska säker på att jag kommer somna i soffan men va fasen gör det..? Det är ju fredagkväll och jag är utarbetad ;) haha!

Ha det bäst!



Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0