Lördag


Idag har vi haft en alldeles underbar dag, jag var ledig, martin hade inga brandmanna övningar och det var fint väder, hur bra låter inte det? Det var riktigt längesen vi hade den lyxen känns det som.

Vi började dagen riktigt trötta, vi var nämligen bjudna till Rikard och Johanna igår och där stannade vi ett tag så vi var inte hemma före vid 1 tiden. William tyckte att det var morgon vid 7 tiden så det var bara att stå upp. När klockan blev 9 åkte jag och William upp till affärn och köpte hem en god frukost som vi bjöd pappa på när vi kom hem.
När William somnade sin förmiddagslur vid 11 tiden gick vi och la oss hela familjen och vilade en stund. Härligt!

Sen tog vi en promenad runt Backa, packade ihop en fikakorg och satte William i skrindan som aston drog.
När vi kom till hällristningarna satte vi oss på en filt och fikade på frukt. Åh vad jag älskar lite vardagslyx!

Ikväll har vi grillat kyckling och ätit färskpotatis till för första gången i år, mums! Dessutom åt vi jordgubbar så det kändes som rena rama sommaren.



Igår var vi som sagt bjudna in till Rikard och Johanna, vi hade precis lika trevligt som vi brukar ha ihop. Om inte ännu trevligare, det var ju så fint väder så vi tog en promenad längst strandpromenaden, satte oss vid strandkanten och lät hundarna bada, dom jagade pinnar som vi kastade och verkade trivas hur bra som helst. William satt i mitt knä och kiknade av skratt åt vovvarna.
När vi sedan kom hem till dom igen var det läggdags för Willebus och han somnade så gott i deras säng.
Då bjöds vi på glass (som jag definitivs skall köpa hem någon gång, riktigt god var den, Carte D´ors daimglass).
Killarn tog sig även en kall öl och festade sedan till med en skvätt whiskey.


Nu börjar snart andra perioden i Hockey vm, Sverige-Norge, ni missar väl inte det?


Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0