Gokväll

 
Här på gårdsvägen rullar allt på som vanligt. Jag har jobbat i helgen, gott att spara lite föräldradagar och aldrig fel att tjäna några extra kronor. 
Lilla har varit väldigt förkyld ett tag nu men hoppas på att det börjar släppa. 
Hon kan gå en liten bit nu men väljer alltid att krypa om vi inte ställer henne upp och lockar henne med något gott, då går hon men annars är hon bekväm och kryper, det går snabbare och är lättare än så länge. 
 
 
 
 

 
William har plötsligt börjat att kännas så stor, han funderar, tänker och frågar väldigt mycket just nu. 
Dessutom har han växt väldigt mycket på längden senaste månaderna så en rensning i hans garderob var nödvändig, där blev inte mycket kvar, mammas stora kille.
 
 

Igår va vi som varje lördag på Boll och lek i brastad sporthall, det är toppen, ungarna älskar det.
 
 
 
Här kommer en hel hög med instabilder från senaste tiden!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förra veckan tog vi tag i barnens lekrum och gjorde färdigt det. Vi var på ikea, köpte massa förvaring och mattor och lite andra smågrejer. Det blev kanonbra. Underbart att ha ett så stort rum där barnen kan härja bäst dom vill.  Det bästa av allt var nog martins idé om att vi skulle ha en soffa i lekrummet, det tackar jag för tidiga mornar när barnen tycker det är okej att stå upp innan 7.
 


 
 

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0