2014!

Gott nytt år!
Vi hade en toppenkväll igår, firade nyår med fina vänner, 7 vuxna och 7 barn var vi. Alldeles lagom att ro iland med matlagning och plats. 
Barnen tjoade, stojade och jagade varann, precis som det ska vara medans vi vuxna kunde sitta och prata och skratta.
Tiden gick fort och när vi hade smällt i oss trerätters och kaffe och cupcakes en stund senare så närmade sig klockan tolvslaget så vi tog på oss, plockade med oss champagnen och skålade in det nya året utomhus medans vi sköt raketer. Barnen tog emot det med lite skräckblandad förtjusning. William tyckte det var väldigt fint men lite kusligt när det small men det gick över efter en stund. 
Vid 1 tiden bäddade vi ner dom barnen som fortfarande var vakna i William säng och satte på en film åt dom. William somnade ganska omgående men Alicia och Alex höll ut enda tills hemgång vid 3 tiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
Innan tovslaget åkte madrassen i golvet och William och Alex agerade huliganer, hoppade i sängen och ropade "vi har fest, vi har fest" Dom blev så svettiga att skjorta åkte av och t-shirt på!
 
 
 
 
 
 
 
Några suddiga mobilbilder och några med vanliga kameran. Huvudsaken är att det förevigas.
 
 
 
 
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0