Torun

Startade dagen med en varm och härlig promenad när vi gick till förskolan. William springer in som vanligt till sin kompisar, det är så roligt att se.
Nu har även Tilda börjat att gå efter och hon tycker så mycket om alla barnen som kramar henne och vill leka med henne när vi kommer.
Vi får se om hon tycker det är lika roligt när vi ska lämna henne där till hösten.
 
Härlig morgonpromenad..
 
 
 
Idag har vi beställt en liten resa vi skall göra till sommaren. 
Vi skall åka tre dagar till Torun. En storstad i Polen. 
Martins mamma är född i polen så hon har sin släkt där och vi är bjudna på dop/bröllop till Martins kusin och deras nyfödda son.
Vi ska åka tillsammans med Martins syster och hennes kille.
William längtar mest efter att få åka flygplan, det var ju ett tag sedan sist. Och att bo på hotell tycker han är spännande så det blir nog toppen, synd att vi inte kunde pyssla ihop det så att vi kunde stanna fler dagar bara. 
 Torun
Torun
 
När vi ändå är iväg så passar vi på att lyxa till det tänkte vi, beställde ett som enligt betyg, bilder och recensioner skall vara riktigt fint. 50 kvm stora hotellrum/lägenheter, perfekt med barnen.
Kostar som ett medelmåttigt hotell här i sverige. 
Det kostade vi på oss när vi nu ändå är ute och far..
Här är hotellet:
 
 
 

 
Nu ska jag lägga undan datorn, titta färdigt på hockeyn och sedan stupa i säng, Martin åkte precis iväg för ett nattpass på jobbet så det blir tomt i sängen inatt..




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jenny

En snart 25årig tjej, lever ihop med mannen i mitt liv på vackra västkusten, tillsammans har vi William -10 och Tilda -13

RSS 2.0